Over ons.

Sinds 1978 Pedicurepraktijk “W.J.R. van Hunen-Brouwers” bestaat sinds 1978 en is een begrip in de omgeving. Sinds die tijd hebben we al vele tienduizenden voeten van cliënten behandeld. 

Nog steeds oefenen wij ons vak uit met veel passie en enthousiasme. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven innoveren en te ontwikkelen. Dat is de reden dat we de afgelopen jaren veel tijd hebben geïnvesteerd in het volgen van opleidingen en cursussen om -ons verder te verdiepen en specialiseren. 

Daarnaast zijn wij regelmatig terug te vinden op specialistische bijeenkomsten waar kennis en ervaringen worden gedeeld, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwjkkelingen. Voor cliënten die niet langer in staat zijn om naar onze eigen praktijk te komen bieden wij ook ambulante voetverzorging aan. Tevens hebben wij een directe samenwerking met diverse zorginstellingen, waarbij we ook op locatie de zorg kunnen bieden die onze cliënten nodig hebben.

PARTNERS.

Ketenzorg

Ketenzorg is een samenwerkingsverband tussen verschillende zorgaanbieders en is bedoeld om de zorg aan cliënten te verbeteren. Door een goede afstemming en samenwerking kan de cliënt optimaal gebruik maken van het totale aanbod in een regio. Zo wordt aan het principe ‘zorg op maat’ invulling gegeven. Helmi is aangesloten bij Ketenzorg region de Vallei.

Podotherapeuten

Een podotherapeut is een paramedicus, gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand of afwijkend looppatroon. Dit kunnen klachten zijn in voet, enkel, knie, heup en/ of rug. Podotherapie is direct toegankelijk, hierdoor is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist niet noodzakelijk. Wel vindt er aan het einde van het podotherapeutisch onderzoek een rapportage plaats naar de huisarts en/of medisch specialist. Als pedicure werk ik samen met de podotherapeuten om een optimale voetzorg te realiseren.

Opella

Opella betekent ‘kleine dienst’ . Daarmee willen ze aangeven dat ze er zijn voor de cliënt met passie en zonder poeha, maar wel op een eigentijdse manier dankzij moderne communicatiemiddelen. Opella is zichtbaar aanwezig in de buurt, dankzij onder andere wijkkantoren. Er wordt samengewerkt met diverse partners. Belangrijk is dat de cliënt zelf regisseur blijft van zijn of haar leven. Opella ondersteunt daarbij.  Opella werkt in de gemeentes Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Helm is actief in Ede, Wageningen en Renkum. Voor sommige clienten van Opella zijn andere tarieven van toepassing.

Icare (Kruiswerk)

Sinds 2003 werkt Helmi samen met Icare, voorheen beter bekent als Kruiswerk. Icare verpleging en verzorging is er voor iedereen in de gemeentes Ede, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel en Wageningen. De cliënt staat centraal en de organisatie streeft ernaar om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

W.J.R. van Hunen-Brouwers
Pinksterbloem 30
6721 RM Bennekom

Telefoon: 0318-415629
info@pedicurebennekom.nl

Kvk nummer: 09045905
BTW nummer: 027709048b01
IBAN: NL59INGB0009235395
ProVoet: 008398
ProCert: 2158